Hoofdgerecht | 2 personen | bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten

  • 1 liter groentebouillon (zelfgemaakt of van een biologisch blokje)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bosuitjes
  • 150 gram oesterzwammen
  • 100 gram waterkers
  • handjevol radijsjes
  • peper

Bereiding

  1. Snijd de radijsjes in plakjes, samen met de oesterzwammen. 
  2. Haal de blaadjes van de waterkers en spoel deze af. 
  3. Breng de groentebouillon aan de kook en doe de geperste knoflook erbij, samen met wat peper.
  4. Voeg de oesterzwammen toe en laat de soep 2 minuten koken.
  5. Doe vervolgens de waterkers erbij, en laat 1 minuutje doorkoken,
  6. Serveer de soep met een topping van de radijsjes en gesneden bosuitjes.

Eet smakelijk!