Cookie dough pops

Ingrediënten deeg

  • 100 gram plantaardige boter
  • 175 gram rietsuiker
  • 2 eetlepels haver melk
  • 1 theelepel vanille extract
  • 225 gram bloem
  • snufje zout

Voorbereiding

  1. Boter smelten, suiker bij de smeltende boter (in een pannetje), rustig roeren tot opgelost en dan de rest er bij.
  2. Een tijdje in de koelkast kast laten staan zodat het later makkelijker te rollen is.

Ingrediënten chocolade

  • 130 gram biologische pure chocolade
  • houten stokjes
  • bakplaat & bakpapier

Voorbereiding

  1. De chocolade au Bain Marie smelten en ondertussen balletjes cookie dough maken (ca. 20 gr) met een stokje er in.
  2. Hierna met een lepel de chocolade over het balletje cookie dough gieten en het draaien en afdruipen zodat het overtollige chocolade er af gaat. Volgens het balletje op de kop het op bakpapier zetten, met het steeltje naar boven.

Recept van: Steven Luttjeboer

Eet smakelijk!