Hoofdgerecht | 2 personen | bereidingstijd 60 minuten

Ingrediënten

  • 3 pastinaken (grof gesneden)
  • 1 witte ui (grof gesneden)
  • 350 gram cannellini bonen (Cannellini bonen & Gedroogde Jeneverbessen kan je halen in de supermarkt, maar kan je ook vervangen door andere bonen)
  • ½ prei (dun gesneden)
  • 1 groente bouillon blokje
  • 8 opgedroogde jeneverbessen
  • 2 bladen verse salie
  • 2 stuks foelie
  • 8 stuks kruidnagel
  • 3 tenen knoflook
  • Theelepel mosterdzaad
  • Zwarte peper en zout naar smaak

Bereiding

  1. Bak de pastinaak en de ui met de kruiden en specerijen in een stoofpan voor ongeveer 15 min en gooi dan de bouillon en de bonen erbij.
  2. Laat dit dan sudderen voor 30 minuten totdat de pastinaak zacht is en dan is het klaar!

Recept van: Steven Luttjeboer

Eet smakelijk!