
Hoofdgerecht | 2 personen | bereidingstijd 60 minuten
Ingrediënten
- 3 pastinaken (grof gesneden)
- 1 witte ui (grof gesneden)
- 350 gram cannellini bonen (Cannellini bonen & Gedroogde Jeneverbessen kan je halen in de supermarkt, maar kan je ook vervangen door andere bonen)
- ½ prei (dun gesneden)
- 1 groente bouillon blokje
- 8 opgedroogde jeneverbessen
- 2 bladen verse salie
- 2 stuks foelie
- 8 stuks kruidnagel
- 3 tenen knoflook
- Theelepel mosterdzaad
- Zwarte peper en zout naar smaak
Bereiding
- Bak de pastinaak en de ui met de kruiden en specerijen in een stoofpan voor ongeveer 15 min en gooi dan de bouillon en de bonen erbij.
- Laat dit dan sudderen voor 30 minuten totdat de pastinaak zacht is en dan is het klaar!
Recept van: Steven Luttjeboer
Eet smakelijk!