Blogs & Recepten
Interview met Ikeetduurzaam: Duurzaam eten voor een betere toekomst
Ikeetduurzaam.nl bestaat uit een groep studenten die workshops geeft over duurzaam eten en ook over dit onderwerp schrijft. Tamara Zwarts en Thijs Oost maken deel uit van Ikeetduurzaam en vertellen waarom zij jongeren workshops geven over duurzaam eten. Tamara: “Volwassenen zijn al gewend om elke week hun boodschappen te doen, middelbare scholieren nog niet.”
Waterkerssoep met oesterzwammen en radijs
Hoofdgerecht | 2 personen | bereidingstijd 15 minuten
Boekenblog: Will Tuttle – The World Peace Diet
Tuttle gaat langs een aantal belangrijke onderwerpen als het gaat om dierlijk voedsel.
Hoe kom je duurzaam de feestdagen door?
Hoe kom je nou zo duurzaam mogelijk de feestdagen door?
Tips: duurzame apps
Er zijn verschillende apps en websites die je kunnen helpen om duurzamere keuzes te maken. Zo zijn er apps die voedselverspilling proberen tegen te gaan, maar ook apps die je proberen te helpen in een wereld met een groeiend aantal – soms onduidelijke – keurmerken. In deze blog geef ik vijf tips voor apps en websites die ik zelf erg handig vind!
Buddhabowl met Hollandse groenten
Hoofdgerecht | 4 personen | bereidingstijd 60 minuten
Stevige erwtensoep
Hoofdgerecht – 4 personen – bereidingstijd 70 minuten
Bloemkoolburger
Hoofdgerecht | 4 personen | bereidingstijd 30 minuten
Harira met platbrood en hummus
Hoofdgerecht | 4 personen | bereidingstijd 45 minuten
Chef’s Special: Bloody Springrolls
Hoofdgerecht | 2/3 personen | bereidingstijd 30 minuten
Chef’s special: Gegratineerde aardappelschotel met wilde paddenstoelen
Hoofdgerecht | 2 à 3 personen | bereidingstijd 30 minuten
Chef’s Special: Vegan Pastinaakstoof
Hoofdgerecht | 2 personen | bereidingstijd 60 minuten